Wilsberg

Wilsberg - Schmeckt nach Mord |

"En kødfabrikant er beskyldt for hygiejneproblemer, og hans ortodokst veganske datter kommer i søgelyset."

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Credits

Philipp Osthus

Programbeskrivelse

'Wilsberg: Smager af mord'. Krimi. Tyskland 2022.
Lørdag aften kl. 20.15 på ZDF.

Kødfabrikanten Thomas Heitbrink er blevet anklaget for at have problemer med hygiejnen i sit firma, og hans advokat hyrer derfor privatdetektiv Wilsberg for at finde ud af, hvem det er, der forsøger at tilsmudse hans navn.

Wilsberg finder snart ud af, at Heitbrinks datter, Lea, er veganer og ofte er i clinch med sin kødglade far. Både hun og hendes roommate Jasmin kunne derfor have en finger med i spillet om hygiejnebeskyldningerne.

For det viser sig ydermere, at Jasmin arbejder, af alle steder, på det laboratorium, som er blevet bestilt til at lave undersøgelser af hygiejnen hos kødfabrikanten, og Jasmin synes at have nogle bemærkelsesværdige uoverenstemmelser med sin chef.

Wilsberg udgiver sig derfor for at arbejde med forbrugersikkerhed og forsøger på den måde at få adgang til testresultaterne fra kødfabrikanten og se, om der virkelig intet er at sætte en finger på hos Heitbrink.

Men situationen eskalerer drastisk, da Heitbrink kort tid efter bliver fundet død på sit kontor, og noget større synes at være i gære.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.