Gerningsstedet

Tatort: Das Tor zur Hölle |

En katolsk præst med speciale i djævleuddrivelse bliver myrdet. Men er det ren ondskab, der ligger bag?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Harald Krassnitzer, Adele Neuhauser, Roland Düringer, Sven Eric Bechtolf og Lukas Watzl m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Lothar Scherpe, Martin Gschlacht og Thomas Roth

Programbeskrivelse

'Gerningsstedet: Porten til helvede'. Krimifilm. Tyskland 2021.
Søndag aften kl. 20.15 på ARD.

Manfred Gabler bliver fundet død ved foden af en trappe. Talrige skader tyder på, at hans død ikke var en tragisk ulykke forårsaget af et fald. Gabler blev derimod alvorligt mishandlet, hvilket i sidste ende førte til hans død.

For inspektørerne Moritz Eisner og Bibi Fellner er der kun meget få brugbare spor omkring det sted, hvor liget blev fundet. Ikke desto mindre studser de to erfarne inspektører over flere bemærkelsesværdige omstændigheder. Manfred Gabler var en katolsk præst. Han havde usædvanlig få sociale kontakter – og mærkeligt nok en amulet med det sataniske symbol på sig, da han døde.

Da Eisner og Fellner finder ud af, at Gabler var en aktiv eksorcist frem til sin død, er der pludselig flere mistænkte i spil. Kort før sin død havde Gabler en aftale med en unavngiven person, ”hr. N”, men de har svært ved at opstøve hans navn eller adresse.

Samtidig viser det sig, at Gablers efterfølger langt fra altid var enig i Gablers metoder, og en excentrisk videnskabsmand var desperat efter at få fingrene i noget data, som Gabler skulle være i besiddelse af. Sidst men ikke mindst får de to efterforskere kontakt til en noget fåmælt psykiater, der var tilknyttet mange af Gablers klienter.

Listen over mistænksomme bekendtskaber er mange, men hvem sendte Gabler i døden?

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.