PREMIERE

Nettet - Spil på kanten (1:8)

Das Netz - Spiel am Abgrund |

Skruppelløse embedsmænd, sportsforeninger og konsulenter tjener styrtende beløb på de unge fodboldspilleres karrieredrømme.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Birgit Minichmayr, Raymond Thiry, Max von der Groeben, Tom Wlaschiha og Gaetano Bruno m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Stefan Will, Robert Robster Henke, Juan Sarmiento G., Bernd Lange og Rick Ostermann

Programbeskrivelse

'Nettet - spil på kanten' (1:8). Drama. Tyskland 2022.
Afsnit 1-4. Torsdag aften kl. 20.15 på ARD.

Næsten halvdelen af menneskeheden bliver ramt af foldboldfeber under VM. Findes der overhovedet andre begivenheder, der kan engagere så mange om den samme sag? Derfor er det heller ikke overraskende, at der er uendelige pengesummer i spil, når begivenheden finder sted.

Under de kontroversielle titelkampe i Qatar i 2022 kommer sportens bagside i fokus. Det er denne milliardforretnings skruppelløse udskejelser, der bliver omdrejningspunktet i thrillerserien ’Nettet – spil på kanten’, der nu har premiere på ARD.

På en troværdig og rørende måde viser serien i otte dele, hvordan skruppelløse embedsmænd, sportsforeninger og konsulenter tjener styrtende beløb på de unge spilleres karrieredrømme.

'Nettet - spil på kanten' er Tysklands bidrag til det internationale serieprojekt 'Nettet' der behandler forskellige sider af foldboldverdenens mange fascinerende og skræmmende historier om både talenter, helte og forbrydere. 

 

Streaming og catch up

Flere tv-distributører tilbyder onlinestreaming eller catch up-tjenester, så du kan se serien, når det passer dig. Du kan finde mere information hos din udbyder.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.