Gerningsstedet

Tatort |

En prædiken fører til mord, og en dyb hemmelighed truer kriminalkommissær Felix Voss' liv.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland 2022.

Kriminalkommissær Felix Voss modtager pludselig et overraskende opkald fra sin gamle ven, præsten Marcus Borchert, efter år uden kontakt. Marcus inviterer Felix til søndagens prædiken for at afsløre noget om "Toni", Antonia Hentschel, Felix' store kærlighed under deres studietid i Berlin.

Men prædikenen når aldrig at finde sted. For Marcus bliver fundet myrdet. Ved gerningsstedet får Felix at vide, at Toni begik selvmord for to år siden.

Det lokale politi mistænker, at mordet på Marcus var et røveri, men Felix er overbevist om, at der er en forbindelse mellem Toni og Marcus' død.

Trods modstand begynder han at efterforske sagen og får hjælp fra Paula Ringelhahn og Wanda Goldwasser. Felix lærer Tonis familie, som også var inviteret til Marcus' prædiken, at kende. Tonis far, Johannes Hentschel, er en succesfuld industrimand, der har gjort deres familievirksomhed til en af de vigtigste leverandører til bilindustrien.

Felix sætter alt ind på at opklare Toni og Marcus' død og trænger dybere og dybere ind i Hentschel-familiens indre. Men så gør han en chokerende opdagelse, der ændrer alt og afslører hans egne hemmeligheder….


Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Fabian Hinrichs, Dagmar Manzel, Sina Martens, André Jung og Marita Breuer m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Ina Meredi Arakelian, Jakob Wiessner, Bernd Lange og Michael Krummenacher

RELATEREDE TV-TIPS