De døde fra Bodensøen

Die Toten vom Bodensee: Der Blutritt |

KRIMI - Malene arbejder på et stutteri, men bliver dødelig såret på en dramatisk ridetur. Hvad er det hun har set, som hun skal betale så dyrt for?
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Matthias Koeberlin, Nora Waldstätten, Hary Prinz, Christopher Schärf og Jule Ronstedt m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Matthias Pötsch, Timo Berndt og Michael Schneider

Programbeskrivelse

'De døde fra Bodensøen'. Krimi. Tyskland 2020.
Episode: 'Rideoptoget'. Mandag aften kl. 20.15 på ZDF.

På en dramatisk ridetur med over 3000 heste bliver Marlene Stöhr ramt af en pil fra en armbrøst. Hun overlever lige akkurat, men ender i kunstigt koma.

Det er kun få dage siden, at Marlenes søn Oliver, vendte tilbage til Bodensøen, efter at han i en længere periode har holdt sig på afstand for at undgå beskyldningerne om at have forårsaget sin gudmors død for et år siden.

Hans gudmor omkom i en brand på stutteriet sammen med en meget værdifuld hingst. En hingst som Malene angiveligt har observeret kort før hun blev beskudt.

Kommissær Oberlander og Zeiler vil til bunds i sagen om den brændte hest, Malene og Olivers beskedne herkomst og forholdene i den rige stutteriverden, hvor Malene arbejdede for Olivers gudmor.

Kort efter at Malene er endt i kunstigt koma dør hun, og nu har Oliver endegyldigt mistet de to vigtigste personer i sig liv, sin mor og sin gudmor.

Takket være deres sædvanlige ihærdighed opdager Oberlander og Zeiler hemmeligheder, som det tilsyneladende er værd at slå ihjel for, og de bliver klogere på en verden hvor magt og grådighed vejere tungere end familiebånd.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.