Drej 112

Polizeiruf 110: Black Box |

KRIMI - "Black box". Adam Dahl og hans kæreste Tomi er på vej hjem til Magdeburg med toget. De er lykkelige og forelskede, men stemningen ændrer sig, da Christof Oschmann træder ind i deres togvogn. Der er noget, der bliver trigget i Adam, og han dræber ham. Bagefter kan han ikke forklare, hvad der skete. Kommissær Doreen Brasch føler en forbindelse til Adam og vil forsøge at hjælpe ham og finde frem til sandheden. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Claudia Michelsen, Felix Vörtler, Pablo Grant, Eloi Christ og Kai Müller m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Oli Biehler, Eeva Fleig, Zora Holtfreter og Ute Wieland

Programbeskrivelse

"Black box". Adam Dahl og hans kæreste Tomi er på vej hjem til Magdeburg med toget. De er lykkelige og forelskede, men stemningen ændrer sig, da Christof Oschmann træder ind i deres togvogn. Der er noget, der bliver trigget i Adam, og han dræber ham. Bagefter kan han ikke forklare, hvad der skete. Kommissær Doreen Brasch føler en forbindelse til Adam og vil forsøge at hjælpe ham og finde frem til sandheden. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.