Mord i nord

Morden im Norden |

KRIMI - Episode: 130. 'Mord i nord'. Barejeren Edwin Stein er vidne til et forfærdeligt mord: En bankrøver stikker sin medskyldige ned og flygter med byttet ind i den nærliggende skov. Finn og Lars igangsætter straks eftersøgningen og et eftersøgningshold ledet af den erfarne politimand Horst Felder finkæmmer området. De finder manden skudt og dræbt. Der er ingen spor af byttet på en halv million euro. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 130. 'Mord i nord'. Barejeren Edwin Stein er vidne til et forfærdeligt mord: En bankrøver stikker sin medskyldige ned og flygter med byttet ind i den nærliggende skov. Finn og Lars igangsætter straks eftersøgningen og et eftersøgningshold ledet af den erfarne politimand Horst Felder finkæmmer området. De finder manden skudt og dræbt. Der er ingen spor af byttet på en halv million euro. Med danske undertekster.

Medvirkende

Sven Martinek, Ingo Naujoks, Julia E. Lenska, Jonas Minthe og Christoph Tomanek m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Anna Dokoupilova og Christoph Eichhorn

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.