Wien-krimien

Der Wien-Krimi - Blind Ermittelt |

Ekskommissær Hallers søster bliver kidnappet, og Hallers makker er mistænkt som medskyldig. Hvem skjuler noget?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Krimi. Tyskland 2020.

Den blinde kommissær Alexander Haller og hans makker, Niko, skal løse en sag om kidnapning. Det viser sig, at det ikke er hvem som helst, der er kidnappet, men Hallers egen søster Sophie.

Det skete under en tur i teatret, hvor hun blev ledsaget af sin chauffør – ingen anden end Hallers makker Niko! Haller ved med det samme, at det ikke nytter at involvere politiet. For over halvdelen af de kidnapninger, som politiet bliver involveret i, ender fatalt.

Gidseltagerne Adrian og Caro viser sig fra deres griske side og kræver 750.000 euro i løsesum, og de virker samtidig til at være velinformerede om Sophie og hendes bror Alexander Haller.

Snart bliver liget af en mand fundet, og detektiven Laura Janda er på sagen. Hun kender intet til kidnapningen, men til gengæld kender hun til Nikos blodige håndgemæng med den myrdede mand på gerningsnatten. Derfor står det klart, at Niko – den mistænkte chauffør – og Haller skjuler noget.

Samtidig er Haller fast besluttet på at udlevere løsesummen så hurtigt og diskret som muligt. Han vil redde sin søster og samtidig finde ud af, hvem gidseltagerne er.

Sophie, der bogstavelig talt er bundet på hænder og fødder, gør på sin side, hvad hun kan for at spille de to gidseltagere ud mod hinanden…


Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Philipp Hochmair, Andreas Guenther, Patricia Aulitzky, Jaschka Lämmert og Julia Franz Richter m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Tim Schwerdter, Tobias Koppe, Ralph Werner og Jano Ben Chaabane

RELATEREDE TV-TIPS