Lauchhammer

Lauchhammer - Tod in der Lausitz: Seilschaften |

Ramonas død vækker ubehagelige minder om en anden ung kvinde hos Maiks far, den tidligere politimand Karl.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Mišel Maticevic, Odine Johne, Marc Hosemann, Ella Lee og Jacob Matschenz m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Andreas Weidinger, Christoph Zirngibl, Felix Novo de Oliveira, Frauke Hunfeldt og Silke Zertz m.fl.

Programbeskrivelse

'Lauchhammer'. Krimi. Tyskland 2022.
Onsdag aften kl. 20.15 på ARD.

Vi er nået til femte afsnit i den højspændte krimi om det nok så forskellige politimakkerpar, Maik Briegand og Annalena Gottknecht. Ramonas død vækker ubehagelige minder hos Maiks far, den tidligere lokale politibetjent, Karl.

Maik og Annalena efterforsker stadig Ramonas død. Sagen påvirker Maiks far, byens tidligere politibetjent Karl, dybt. For 30 år efterforskede han selv en lignende sag om en ung kvinde ved navn Katti. Men Katti var ikke en fremmed, men derimod Karls søn Maiks barndomskæreste.

Karl har for længst lagt politiskiltet på hylden, men begynder pludselig at genoptage den gamle mordsag om Maiks ekskæreste, da han tror at morderen går frit omkring.

Maik er lamslået, eftersom at han i sin tid fik at vide, at Kattis dødsårsag skyldes en tragisk ulykke.

Karl fik dengang pludselig taget af efterforskningen og han mener, at det var for at ligge låg på sagen for at behage en særlig kommission for statssikkerhed.

Allerede dengang bemærkede Karl nogle uoverensstemmelser i det efterfølgende politiarbejde. Uoverensstemmelser som han nu vil gøre alt for at komme til bunds i.

Husk, at serien også er tilgængelig on demand og som streaming hos flere tv-udbydere, når hvert enkelt afsnit har været at finde på flow.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.