Usedom-krimien

Gute Nachrichten - Der Usedom-Krimi |

Efterforskeren Ellen kommer i klemme, da hun bliver involveret i en mordsag, som trækker tråde til hendes hemmelige elsker.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Katrin Sass, Rikke Lylloff, Till Firit, Nikolai Kinski og Max Hopp m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Colin Towns, Hanno Lentz, Dinah Marte Golch og Matthias Tiefenbacher

Programbeskrivelse

'Usedom-krimien: Gode nyheder'. Krimi. Tyskland 2022.
Torsdag aften kl. 20.15 på ARD.

Den populære tv-vært Sandra Berger er død. Det er havearkitekten Britta Hausmann, der finder den afdøde tv-vært på gulvet i sit sommerhus i Usedom.

Den erfarne chefinspektør Ellen Norgaard får overdraget sagen, men bliver dybt chokeret, da det går op for hende, at ægtemanden til den afdøde Sandra Berger er ingen ringere end Jonas Gomez. Selvsamme mand som Ellen har en lidenskabelig affære med. For at gøre sagen værre er Jonas, ligesom sin kone, et kendt ansigt på tv. Hvilket vil øge bevågenheden omkring mordsagen.

Ellen er som en lus mellem to negler. Hun kan give Jonas hans nødvendige alibi for mordtidspunktet, men det vil højst sandsynlig betyde enden på hendes karriere.

Ingen på politistationen aner mistanke om Ellens affære og involvering i sagen, men det er blot et spørgsmål om tid, medmindre sagen bliver løst hurtigt.

De ansatte i Britta Hausmanns gartnerfirma er under mistanke, da de opholdte sig i sommerhuset op til mordet. Det samme gælder kunstforhandleren Schwenkers, der også blev set i området ved forbrydelsestidspunktet.

Ellen må dog få sin kollega og veninde Karin til at tage sig af afhøringen af kunsthandleren, da hun frygter at hun ikke selv er i stand til det. Karin er den eneste, som Ellen betror sig til.

Men er det nok til at holde Ellens hoved koldt og købe hende noget tid, inden tingene ramler ned over hende.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.