Gerningsstedet

Tatort: Des Teufels langer Atem |

KRIMI - Kommissær Thiel vågner op på et hotelværelse med totalt blackout. Han kan ikke huske, hvordan han er kommet derhen. Og hvad laver professor Boerne og den store koala-bamse ved sengekanten? Det går fra ondt til værre, da liget af Thiels tidligere chef bliver fundet i skoven. Thiel har ikke set ham i flere år, eller har han? Boerne er fascineret over Thiels hukommelsestab og hjælper ham med efterforskningen. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Axel Prahl, Jan Josef Liefers, ChrisTine Urspruch, Björn Meyer og Mechthild Großmann m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Andreas Weidinger, Bella Halben, Thorsten Wettcke og Francis Meletzky

Programbeskrivelse

Kommissær Thiel vågner op på et hotelværelse med totalt blackout. Han kan ikke huske, hvordan han er kommet derhen. Og hvad laver professor Boerne og den store koala-bamse ved sengekanten? Det går fra ondt til værre, da liget af Thiels tidligere chef bliver fundet i skoven. Thiel har ikke set ham i flere år, eller har han? Boerne er fascineret over Thiels hukommelsestab og hjælper ham med efterforskningen. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.