Se traileren: 'Den gamle'

PREMIERE

Den gamle (1:7)

Der Alte: Ein Tag im Leben |

Der er mange mulige motiver bag drabet på fogeden Lena, men dødstidspunktet ender med at være det afgørende spor til gerningsmanden.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Jan-Gregor Kremp, Stephanie Stumph, Ludwig Blochberger, Christina Rainer og Yun Huang m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Oliver-Maximilian Kraus, Melanie Brügel og Florian Schott

Programbeskrivelse

'Den Gamle - En dag i livet'. Krimi. Tyskland 2022.
Afsnit 1. Fredag aften kl. 20.15 på ZDF.

Richard Voss er efterforskeren med med is maven og mange år på bagen. 'Den Gamle' har intuition som de færreste andre - også i denne nye sæson:

Da fogeden Lena Thoma bliver fundet død, ligner det mest af alt, at hendes ulykke kan tilskrives et fald fra en konfiskeret herrecykel.

Voss og hans team dykker ned i Lenas verden og må nødvendigvis overveje, om en af hendes debitorer havde tilstrækkelig motiv til at myrde hende.

Kollegaen Michael beretter, at det ikke var udsædvanligt for Lena at modtage trusler. Kunne en af afsenderne være gerningsmanden bag hendes død?

I løbet af efterforskningen støder de på André Berling. Hans sagsmappe er ikke længere at finde på Lenas kontor, og det viser sig ydermere, at André var eksmand til Lenas gode veninde, som han førte bag lyset finansielt. Han har et klokkeklart motiv.

Men Voss har også blikket rettet mod andre debitorer. Både ejeren af herrecyklen og en ældre dame havde haft besøg af Lena aftenen før hendes død. Ingen af de to virker dog til at have noget horn i siden på fogeden.

Men snart skal retsmedicinerens bud på et dødstidspunkt føre efterforskningen i en ny retning. Voss og hans team forstår nu det emotionelle motiv bag mordet, og de må sætte alt ind for at komme en eskalering i forkøbet.

 

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS