Advokat Romy Heiland

Die Heiland - Wir sind Anwalt |

KRIMI - Episode: 28. 'Advokat Romy Heiland'. 16-årige Milo bliver anklaget for at have skubbet den unge Abigail ned ad en trappe og voldtaget hende kort efter. Mandatet gives til Romy gennem hans ældre bror Chao, som tror fuldt og fast på Milos uskyld. Romy kan ikke komme i kontakt med Milo, som ikke ønsker at tale om natten med den påståede forbrydelse. Hun undersøger baggrunden. Med danske undertekster. Instruktør: Oliver Dommenget.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 28. 'Advokat Romy Heiland'. 16-årige Milo bliver anklaget for at have skubbet den unge Abigail ned ad en trappe og voldtaget hende kort efter. Mandatet gives til Romy gennem hans ældre bror Chao, som tror fuldt og fast på Milos uskyld. Romy kan ikke komme i kontakt med Milo, som ikke ønsker at tale om natten med den påståede forbrydelse. Hun undersøger baggrunden. Med danske undertekster. Instruktør: Oliver Dommenget.

Medvirkende

Christina Athenstädt, Sina Reiß, Tim Kalkhof, Aleksandar Jovanovic og Peter Fieseler m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Thomas Klemm, Marco Uggiano, Thomas André Szabó, Stefan Barth og Oliver Schmitz

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.