Havnepolitiet i Berlin

WaPo Berlin |

KRIMI - Episode: 19. 'Nr. 23 med koriander'. En mand falder ud ad vinduet fra en kontorbygning og ned i floden Spree og dør. Havnepolitiet finder hurtigt ud af, at det ikke var et uheld. Den afdøde, Manfred Kerner, drev kurerfirmaet K&K og var allergisk over for hvepse. Nogen havde bevist låst ham inde, efter han var blevet stukket af en hveps, og i et desperat forsøg på at komme ind på et andet kontor faldt han i døden. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 19. 'Nr. 23 med koriander'. En mand falder ud ad vinduet fra en kontorbygning og ned i floden Spree og dør. Havnepolitiet finder hurtigt ud af, at det ikke var et uheld. Den afdøde, Manfred Kerner, drev kurerfirmaet K&K og var allergisk over for hvepse. Nogen havde bevist låst ham inde, efter han var blevet stukket af en hveps, og i et desperat forsøg på at komme ind på et andet kontor faldt han i døden. Med danske undertekster.

Medvirkende

Sesede Terziyan, Sarina Radomski, Christoph Grunert, Hassan Akkouch og Oska Melina Borcherding m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Anja Seela, Martin Gross og Oren Schmuckler

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.