Passau-krimien

Freund oder Feind. Ein Krimi aus Passau |

Frederike har måttet forlade politiarbejdet. Men en detektivs tvetydige intentioner vækker snart noget i hende.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Marie Leuenberger, Michael Ostrowski, Nadja Sabersky, Bettina Mittendorfer og Stefan Rudolf m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Manu Kurz, Michael Schreitel, Michael Vershinin og Maurice Hübner

Programbeskrivelse

'Passau-krimien'. Krimifilm. Tyskland 2020.
Torsdag aften kl. 20.15 på ARD.

I et supermarked finder noget af et førstegangsmøde sted, da den tidligere politibetjent Frederike redder privatdetektiven Ferdinand fra en voldelig konfrontation med en tyv.

Som tidligere gruppeleder for politiets mobile taskforce kræver affæren ikke meget af Frederike, og Ferdinands interesse i den kompetente eksbetjent bliver hurtigt vakt.

Frederike har dog en vis skepsis over for Ferdinands interesse i hende. Er han så harmløs, som han udgiver sig for at være? Er han i virkeligheden en trussel?

Ferdinands nuværende sag, hvor han overvåger en servitrice, hvis kæreste begik selvmord, får snart Frederikes interesse.

Et spørgsmål melder sig hos den tidligere betjent, der savner politiarbejdet: For Ferdinand er hyret af en ung jurastuderende, og hvordan det dog være sandsynligt, at den kun 18-årige servitrice skulle være nogen form for trussel mod nogen?

Det bliver dog ikke Frederikes eneste skrupel. For tilbage i Berlin, byen hun måtte forlade, leder en bande efter den tidligere betjent. Målet er at finde hende og tage livet af ikke bare hende, men også hendes datter Mia...

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS