ZERV (5:6)

Brennpunkt: Krieg in der Ukraine |

I seriens sidste afsnit besøger Karo sin far i Wolfsburg og får et vigtigt insidertip om illegal våbenhandel.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

'ZERV - opgørets time'. Krimi. Tyskland 2022.
Afsnit 5+6. Torsdag aften kl. 20.15 på ARD.

I ’ZERV – opgørets time’ følger vi kommissærer fra øst og vest, der skal samarbejde om at efterforske et mord kort efter Murens fald.

Det giver nye udfordringer for dem begge. Den gamle todelte orden med øst-vest eksisterer ikke længere, og de har begge svært ved at acceptere det nye samarbejde, som kræver, at de bevæger sig ind på ukendt territorie. Både deres metoder og antagelser er meget forskellige.

I seriens sidste afsnit tvinges Karo til at bringe sin datter sammen med ZERV-efterforskeren, og snart må hun også til at tage til Wolfsburg og møde sin far. Det bliver et smertefuldt møde, men Karo får også et vigtigt tip om våbenhandel.

Da Karo indvier Peter i sin nyerhvervede vide, eskalerer situationen, og Karo bliver beskudt. Hun når dog at flygte sammen med Peter.

Spørgsmålet bliver, om de stadig kan nå at hindre den illegale våbenhandel. For det stjålne krigsudstyr er allerede lastet på et fly.

Afsnit 6 sendes i umiddelbar forlængelse af afsnit 5.


Husk at du kan se hele serie fra start til slut, hvis din din tv-udbyder tilbyder streamning. Undersøg om du har adgang til streaming. Læs mere om digitale tjenester.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Nadja Uhl, Fabian Hinrichs, Thorsten Merten, Fritzi Haberlandt og Leon Ullrich m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Dürbeck & Dohmen, Clemens Baumeister, Kim Zimmermann, Gabriela Sperl og Dustin Loose

RELATEREDE TV-TIPS