Den gamle (3:8)

Der Alte |

Den nye kommissær Bergmann når lige at overtage ledelsen i drabsafdeling München, før første mord indtræffer.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Ny sæson. Tyskland 2023.

Efter at kommissær Richard Voss har kastet håndklædet i ringen og er gået på pension er en ny ære indtruffet for tv-serien ’Den Gamle’.

Og Voss’ efterfølger Caspar Bergmann har ikke meget tid til at vænne sig til jobbet, før en dramatisk sag skal løses.

Knapt har Bergmann overtaget drabsafdelingen i München før virkelighedens brutale ansigt banker på døren: Bankfuldmægtig og familiefar Martin Feldkamp er fundet skudt og dræbt på stranden.

Kommissær Annabell Lorenz bliver overrasket over sin nye chefs distancerede og kølige gemyt, og gør derfor alt hvad hun kan for at finde ud af mere om Bergmann.

Samtidigt kræver den aktuelle sag hendes fulde opmærksomhed, for intet omkring den myrdede Martin Feldkamp er, hvad det ved første øjekast så ud til at være.

Feldkamp havde mistet sit job i administrationen i en stor bank for år tilbage, men han havde hemmeligholdt fyringen for alle omkring sig, inklusiv sin kone og deres søn.

Utroligt nok formåede Feldkamp at opretholde familiens ganske eksklusive livsstil gennem det forgange år, så et alt overskyggende spørgsmål bliver, hvor pengene dog kom fra?

Få uger før Feldkamps død blev hans nabo Simon truet med pistol af en maskeret mand på samme strand, er der mon en sammenhæng?


Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Credits

Axel Barth

RELATEREDE TV-TIPS