Gerningsstedet

Tatort |

En gammel landsby skal ryddes for et stenbrud. Kan det lille samfund holde sammen? Eller vil det splitte alle?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland 2023.

Den gamle landsby Alt-Bützenich ligger øde og barrikaderet. Om natten tjekker en sikkerhedstjeneste at alt er, som det skal være, og stedet stadig er mennesketomt.

Det blev besluttet at byen, husene og kirken skal ryddes, så der kan etableres et stenbrud.

Men klimaforandringerne bringer nyt håb til den gamle landsby – den får alligevel lov at blive. Men landsbysamfundet er ikke længere det samme og har mistet sig selv under og med flytningen til Neu-Bützenich.

Da Dr. Christian Franzen, den lokale læge, får at vide, at der er sket et indbrud i hans tomme hus i Alt-Bützenich, tager han straks afsted. Dr. Franzen vender dog aldrig tilbage og hans kone Betje går til politiet. Her finder de hendes mand skudt og dræbt i den gamle landsby.

Selvom alle i landsbyen var lægens patienter, var han ikke en populær skikkelse. Under deres efterforskning afslører detektiverne Max Ballauf og Freddy Schenk et yderst splittet samfund.

Hvor Schenk altid kører tilbage til Köln efter arbejde, bliver Ballauf venner med den tidligere kroejer Karin Bongartz, som fortæller ham alt om den gamle landsby og det nu radikalt ændrede liv på landet tæt ved Köln.

Tiden kan desværre ikke bare skrues tilbage i dette stenbrudsområde.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Klaus J. Behrendt, Dietmar Bär, Joe Bausch, Roland Riebeling og Tinka Fürst m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Olaf Didolff, Theo Bierkens, Eva Zahn, Volker A. Zahn og Torsten C. Fischer

RELATEREDE TV-TIPS