Usedom-krimien

Schmerzgrenze - Der Usedom-Krimi |

Anklageren Dirk kommer i politiets søgelys, da både hans mor og kæreste bliver udsat for en forbrydelse.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Rikke Lylloff, Katrin Sass, Max Hopp, Till Firit og Rainer Sellien m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Colin Towns, Alexander Fischerkoesen, Michael Vershinin og Maris Pfeiffer

Programbeskrivelse

'Usedom-krimien'. Krimi. Tyskland 2022.
'Smertegrænse'. Torsdag aften kl. 20.15 på ARD.

Den tidligere statsanklager Karin Lossow bliver sammen med kommissær Ellen Norgaard (Rikke Lylloff) viklet ind i en potentiel mordsag, da hendes tidligere kollega, anklageren Dirk Brunner, opsøger hende ud af det blå.

Dirk er desperat. Han er overbevist om, at han er offer for en sammensværgelse, og at bagmændene har i sinde at gøre ham til syndebuk og sende ham i fængslet.

For kort tid siden døde Dirks mor. Hun var dement og boede i sine sidste leveår på et luksuriøst alderdomshjem med masser af ressourcer. Men da Dirk opdager uforklarlige blå mærker på sin mors krop efter hendes død, mistænker han nogen fra hjemmet for at have mishandlet hende.

Sporene peger i retning af lederen af alderdomshjemmet Kerstin Matthies, hvilket slår Dirk helt ud af kurs. Han og Kerstin har nemlig været i et romantisk forhold med hinanden indtil for nylig.

Da Kerstin pludselig forsvinder og muligvis er blevet offer for en voldsforbrydelse, vender politiets søgelys mod Dirk. Pressen har også fået nys om historien, og det er ikke længere muligt for Dirk at vende hjem til sin bolig.

For at redde Dirk fra at blive uskyldig dømt må de tidligere kollegaer endnu engang slå hovederne sammen. De begynder at grave i Dirks gamle sager. Hvem har han trådt over tæerne i sådan en grad, at de vil gøre alt for at se ham bag tremmer?

Se de to nye afsnit af 'Usedom-krimien' med danske Rikke Lylloff i en hovedrolle torsdage på ARD.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS