En sag for to

Ein Fall für zwei |

En byggeentreprenør findes myrdet, og sporene peger både på hendes mand, en kollega og en tidligere kunde…

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Krimi. Tyskland 2023.

Den succesfulde byggeentreprenør Tatjana Weber bliver fundet død.
På grund af et heftigt skænderi mellem hende og hendes mand Roland Weber, står han nu som den hovedmistænkte. Det bliver advokat Benni Hornbergs opgave at forsvare ham.

Sammen med sin trofaste makker, Loe Oswald begynder Benni at undersøge offerets omgivelser, for forhåbentligt at kunne bevise Rolands uskyld.
Hurtigt viser det sig, at Tatjana tilsyneladende arbejdede på at fremstille økologisk beton i samarbejde med kollegaen Adil Hadad.

Meget tyder dog også på, at Tatjana pønsede på udelukkende at registrere det nye patent i sit eget navn og helt udelade sin kollegas. Er der derfor tale om en dødelig strid mellem de to samarbejdspartnere?

Benni opdager også et andet spor der peger på Carla Gehrke, der kan være ude på hævn, fordi hendes datter har siddet i kørestol siden en ulykke på byggepladsen, hvor entreprenørerne nægtede at betale erstatning.

Derfor må Benni og Oswald holde hovederne kolde og følge de rette ledetråde i sidste afsnit af den aktuelle sæson af Frankfurt am Main-kultserien ’En sag for to’.


Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Credits

Ulrike Hamacher

RELATEREDE TV-TIPS