Under andre omstændigheder

Unter anderen Umständen: Lügen und Geheimnisse |

Den 19-årige Nele levede at dobbeltliv som webcam-model, men nu er hun død. Men hvem slog hende ihjel?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

'Under andre omstændigheder'. Thriller. Tyskland 2020.
Mandag aften kl. 20.15 på ZDF.

Et lig bliver fundet i Frøslev-Jardelunder mosen ved den dansk-tyske grænse, hvilket sender inspektør Jana og hendes efterforskningshold på hårdt arbejde.

Jana og co. identificerer den afdøde person som den 19-årige Nele Wagner, der ifølge hendes forældre burde have været på en backpackertur i Norge med sin veninde Jennifer. Jennifer er midlertidigt ikke til at opstøve.

Sagen tager hurtigt en drejning, da efterforskerne finder ud af, at Nele arbejdede for en pornochat-platform i tiden op til hendes død. Samtidig formår de at lokalisere Neles forsvundne veninde Jennifer ved hjælp af nogle overvågningskameraer.

Da Jana endelig får mulighed for at forhøre Jennifer, bliver det klart for hende, hvorfor Nele valgte at ændre sine rejseplaner. Det var egentlig oprindeligt Jennifers idé, at de to veninder skulle arbejde som ”webcam-modeller” for at supplere deres sparsomme rejsebudget til deres tur rundt i Skandinavien.

Jennifer nåede dog aldrig rigtigt at komme i gang, da hendes far kom hende til undsætning med nogle ekstra lommepenge. Nele, derimod, blev hurtigt opslugt at den virtuelle parallelverden, hvor hendes ungdommelige skønhed var i høj kurs. Nele blev draget i sådan en grad, at hun ville gøre det til sin levevej. Derfor besluttede hun at bruge sine opsparede penge på en brystoperation foretaget af den respekterede plastikkirurg Dr. Gundlach.

Jana får nys om en af Nele og Jennifers tidligere samarbejdspartnere, Rasmus Poulsen. Rasmus kendte alt til Neles online-persona, og derfor mistænker Jana ham for måske at vide mere, som kan lede dem videre i deres efterforskning.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Mads Reuther SKUESPILLERE

Credits

Judith Kennel

RELATEREDE TV-TIPS