Schimanski

Schimanski: Kinder der Hölle |

KRIMI - "Helvedes børn". Da en lille pige bliver fundet død i en campingvogn, bliver Schimanski og Hunger hvirvlet ind i en uhyggelig verden af børneprostitution. Det eneste spor i sagen er luderen Nikki, som var i kontakt med pigen, kort før hun døde. Det viser sig hurtigt, at Nikkis alfons, Sinna, udgør en alvorlig trussel mod Nikki og hendes lille datter, så Schimanski og Hunger sætter alt ind på at beskytte de to. Og det bliver ikke lettere af, at Nikki nægter at tro på, at hendes elskede Sinna kan finde på at gøre dem noget ondt. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Götz George, Denise Virieux, Julian Weigend, Chiem van Houweninge og Sabine Timoteo m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Jan Tilman Schade, Oliver Bokelberg, Hansjörg Thurn og Edward Berger

Programbeskrivelse

"Helvedes børn". Da en lille pige bliver fundet død i en campingvogn, bliver Schimanski og Hunger hvirvlet ind i en uhyggelig verden af børneprostitution. Det eneste spor i sagen er luderen Nikki, som var i kontakt med pigen, kort før hun døde. Det viser sig hurtigt, at Nikkis alfons, Sinna, udgør en alvorlig trussel mod Nikki og hendes lille datter, så Schimanski og Hunger sætter alt ind på at beskytte de to. Og det bliver ikke lettere af, at Nikki nægter at tro på, at hendes elskede Sinna kan finde på at gøre dem noget ondt. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.