Uforgængelig

Unbestechlich |

Efterforskerne Joseph og Clarissa er på jagt efter desperate og korrupte politimænd. Kan de afsløre dem?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland 2023.

Efterforskerne Joseph Kanjaa og Clarissa Jakobs er nye ansigter i LKA, Düsseldorf. Men de er ikke til glæde for deres kolleger. For de efterforsker interne affærer. Samtidig må Joseph også kæmpe med mange fordomme og fornærmelser på grund af hans hudfarve.

Efter en narkosag i LKA-afdelingen er der forsvundet både kokain og kontanter, og Joseph og Clarissa er overbeviste om, at begge dele kan være endt i lommerne på nogle af de deltagende politibetjente. De mistænker betjenten Stefan Krohn og hans to kolleger, men de kan endnu ikke bevise det, før de har fanget dem på fersk gerning.

De to inspektører håber, at den unge Timo Viatov, nyeste medlem af Stefans gruppe, kan hjælpe dem. Det sætter Timo i en svær position og skaber en indre konflikt, da Krohn reddede hans liv under sidste mission, og Timo derfor har svært ved at angive ham. Og han ved også, at hvis han forråder sit eget hold og sin egen overordnede, vil han evigt være en stikker, man ikke vil arbejde sammen med.

Mens Joseph og Clarissa forbereder en fælde for Krohn, finder gruppen ud af, at pengene, de stjal, er mærkede og derfor værdiløse. Det sætter trioen under pres. Derfor må de planlægge endnu en korrupt handling. Men spørgsmålet er om, at de er ved at presse sig selv op i en krog?

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Credits

Christiane Balthasar

RELATEREDE TV-TIPS