Gerningsstedet

Tatort |

Politiet finder et lig. Efterforskerne går i gang, men støder på flere problemer. Og snart er de selv i problemer…

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland 2021.

I en mose finder man et nøgen mandligt lig uden mobiltelefon eller identitetspapirer.

Takket være Professor Boernes intuition bliver den unge mands identitet hurtigt fastslået: Det er Maik Koslowski, en grøntsagsbonde, nøgenmodel og fortaler for fri kærlighed. Han var også leder af gruppeseminarer som "Seksualitet og tantra" eller "Trommer og ekstase".

Under deres efterforskning på Erlen-Hof, der grænser op til et område med autocampere, støder Thiel og Boerne på snakkende gæs, nysgerrige alpakaer og forvirrende relationer. For at kaste lys over sagen beder Thiel sin "far” om hjælp: Han skal infiltrere kommunen og indhente oplysninger som undercover.

Gerningsmanden synes hurtigt fundet, men beviserne modsiger klart Thiels mistanke. Har hans ellers pålidelige mavefornemmelse ladet ham i stikken? Selv Professor Boerne begynder at tvivle på sin fornemmelse: Han er mistænkt for plagiat, idet han skulle have udgivet en kollegas forskningsresultater som sine egne. Er det en fornærmelse eller en berettiget beskyldning? Som om det ikke var nok, skal assistenterne Silke Haller og Mirko Schrader også tilstå en skæbnesvanger fejl over for deres chefer. Hvis det bare var så let...

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Jan Josef Liefers, Axel Prahl, Mechthild Großmann, ChrisTine Urspruch og Claus D. Clausnitzer m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Christian Biegai, Kerim König, Timon Schäppi, Elke Schuch og Brigitte Maria Bertele

RELATEREDE TV-TIPS