PREMIERE

Lauchhammer (1:6)

Lauchhammer - Tod in der Lausitz: Tückische Erde |

Et kvindelig i en sø og en hjemvendt kommissær, der bryder med traditionerne, sætter scenen i ny krimiserie.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.
ARD, Lauchhammer

Medvirkende

Mišel Maticevic, Odine Johne, Marc Hosemann, Ella Lee og Jacob Matschenz m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Andreas Weidinger, Christoph Zirngibl, Felix Novo de Oliveira, Frauke Hunfeldt og Silke Zertz m.fl.

Programbeskrivelse

'Lauchhammer'. Krimi. Tyskland 2022.
Afsnit 1+2. Onsdag aften kl. 20.15 på ARD.

En ung kvinde bliver fundet dræbt i en minesø. Mordet er omgærdet af mystik. Sagen kalder kriminalkommissær Maik Briegand tilbage til hjemegnen, Lausitz-regionen nær Berlin.

Her møder han sin nye kollega Annalena Gottknecht. De første spor i sagen tyder på en seksualforbrydelse, og hurtigt viser det sig også, at offeret var involveret i narkohandel med den lokale bande.

Annalena noterer alle fund detaljeret i en journal, i første omgang til Maiks store morskab. Samtidig går det op for Annalena, at Maik skjuler hemmeligheder om fortiden.

Mens Maik forsøger at diktere slagets gang, bliver han igen og igen konfronteret med bekendtskaber fra fortiden. Som helt ung betjent startede han nemlig på den lokale politistation. Derfor er der stadig mange, der genkender ham som ”lille Maiki”, søn af den tidligere betjent Karl Briegand. Noget, som Maik nu med alle tænkelige kneb forsøger at frigøre sig fra.

Efterforskningen tegner et billede af en sag med en tragisk baggrund: En mor, der endte i stofmisbrug, en forsømt lillebror og derudover en nær ven af familien ved navn Juri, der snart får en central plads i efterforskningen.

Da Maik og Annalina vil afhøre denne Juri, forsvinder han på mærkværdigste vis. Noget må han forsøge at skjule…

Afsnit 2 af denne højspændte krimi sendes umiddelbart efter det første afsnit.

Afsnit 3 og 4 sendes den 5. oktober kl. 20.15, og afsnit 5 og 6 sendes den 12. oktober. Alle afsnit vises med danske undertekster.

Husk, at serien også er tilgængelig on demand og som streaming hos flere tv-udbydere, når hvert enkelt afsnit har været at finde på flow.

 

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS