Mord i Galway

Der Irland-Krimi: Familienbande |

Den dømte morder Abbie får udgang og misbruger den lynhurtigt. Tog kriminalpsykologen Blake helt fejl om Abbie?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.
ARD Irland Krimien Hojt

Medvirkende

Désirée Nosbusch, Declan Conlon, Luisa-Céline Gaffron, Rafael Gareisen og Mercedes Müller m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Sebastian Fillenberg, Alex Komlew, Hanno Lentz, Sebastian Andrae og Matthias Tiefenbacher

Programbeskrivelse

'Mord i Galway'. Krimifilm. Tyskland 2022.
Torsdag aften kl. 20.15 på ARD.

Abbie Campbell sidder i fængsel for mordet på sin sovende mand. Et mord, som politiet aldrig fik helt klarlagt, da det aldrig lykkedes at få en forklaring ud af Abbie.

Kriminalpsykologen Cathrin Blake skal forberede en fagvurdering af Abbies tilstand og kommer til den konklusion, at Abbies sindstilstand under mordet ikke var definerende for hendes psyke, og at hun dermed ikke længere er en trussel mod sig selv eller andre.

Derfor lykkes det Cathrin at sikre udgang for Abbie, så hun ude i friheden kan besøge sin datter Maisie, der nu bor hos Abbies lillesøster Erin, Erins mand og Abbies mor, Kate.

Da genforening finder sted i søsterens hjem, er det en kold og afvisende mor, der møder Abbie, og snart ender besøget da også i katastrofe. Abbie flygter derfra, og med sig tager hun Maisie.

Cathrin skal hurtigst muligt finde ud af, hvordan hun kunne tage så meget fejl i sin faglige bedømmelse af den tidligere morder. Og i eftersøgningen efter Abbie falder hun snart over en større familiehemmelighed.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.