Weiss går solo

Solo für Weiss: Das letzte Opfer |

En LKA chefs selvmord kaster lys på en række uopklarede mord, som Nora Weiss forsøger at opklare – med livet som indsats.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Anna Maria Mühe, Jan Krauter, Peter Jordan, Hannes Hellmann og Florian Lukas m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Martin Neumeyer, Mathias Klaschka og Esther Bialas

Programbeskrivelse

'Weiss går solo - Det sidste offer'. Krimi. Tyskland 2021.
Mandag aften kl. 20.15 på ZDF.

Kurt Böhnisch er kriminalkommissær Nora Weiss’ chef, er klar til at gå på pension, men til alles store overraskelse tager han sit eget liv ved sin afskedsfest. Det efterlader hans afdeling i en choktilstand.

Kort efter Böhnischs selvmord bliver liget af en kvinde fundet i Lübeck. Nora, der stadig ikke kan forstå, at Böhnisch tog sit eget liv, efterforsker mordet, og opdaget hurtigt ligheder med et uopklaret mord på en kvinde i Rostock. For to år siden ledte Böhnisch forgæves efter sin datter Jasmin, som boede Rostock og forsvandt sporløst i byen.

Pludselig ser Nora nye sammenhænge, for var Jasmin mon også offer for en forbrydelse? Sammen med kollegaen Simon Brandt sætter Nora sig for at undersøgerne sagerne til bunds og den mulige sammenhæng. Men hun bliver mødt af en uforklarlig tavshed blandt sine kolleger i Rostock og opdager en række modsætninger i den tidligere efterforskning.

Efterhånden som hun kommer tættere og tættere på sandheden, bringer hun også sig selv i større og større fare.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS