Gift ved første blik Sverige (7:10)

Gift vid första ögonkastet |

SVERIGE - Sæson: 9. Episode: 7. 'Parhelgen (Swedish) = Parweekend (Danish)'. "En følelse af uro og en smule afsky. " Parret tager afsted på en weekend tæt på naturen sammen, for at nyde sommeren og (forhåbentlig) kærligheden. De sammenligner sig med hinanden og ser nye sider af forholdet og partneren. Det giver øget forståelse men skaber også dybe og uventede sprækker. Derudover truer et søm med at punktere et af ægteskaberne. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 9. Episode: 7. 'Parhelgen (Swedish) = Parweekend (Danish)'. "En følelse af uro og en smule afsky. " Parret tager afsted på en weekend tæt på naturen sammen, for at nyde sommeren og (forhåbentlig) kærligheden. De sammenligner sig med hinanden og ser nye sider af forholdet og partneren. Det giver øget forståelse men skaber også dybe og uventede sprækker. Derudover truer et søm med at punktere et af ægteskaberne. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.