Løvens hule Sverige - Hvad skete der bagefter (5:6)

Draknästet - Vad hände sen |

SVERIGE - Sæson: 1. Episode: 5. 'Løvens hule Sverige - Hvad skete der bagefter'. Michael og Andreas er lige til tiden med deres prissammenligningsapp, men løven Lena Apler stiller krav og vil gerne vide, hvad de gør for at "komme ud". Med et iværksætterspil ville Lisa og hendes medstiftere tage verden med storm i 2009, og det var en rejse, der tog Lisa til et helt nyt sted i livet. Og løven Jonas gør, hvad han kan for at få Nina og Daniel til at turde slippe kontrollen for at bringe deres selskab videre. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 1. Episode: 5. 'Løvens hule Sverige - Hvad skete der bagefter'. Michael og Andreas er lige til tiden med deres prissammenligningsapp, men løven Lena Apler stiller krav og vil gerne vide, hvad de gør for at "komme ud". Med et iværksætterspil ville Lisa og hendes medstiftere tage verden med storm i 2009, og det var en rejse, der tog Lisa til et helt nyt sted i livet. Og løven Jonas gør, hvad han kan for at få Nina og Daniel til at turde slippe kontrollen for at bringe deres selskab videre. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.