Sverige og verden (19:20)

Utrikesbyrån |

SVERIGE - Sæson: 7. Episode: 19. 'Sverige og verden'. Wagnergruppens berygtede leder, Jevgenij Prigozjin, har kendt Vladimir Putin siden begyndelsen af 2000'erne. Nu svinger han hårdt og anklager russiske ledere for inkompetence og korruption. Han er også en af de få, der kan vise succes på fronten. Samtidig har russiske borgere gennemført razziaer i landsbyer inde i Rusland. Hvad betyder det, at russere kritiserer den måde, Rusland kæmper på? Og hvorfor taler Prigozjin som han gør? Er han en trussel mod Putin? Medvirkende er den russiske gravende journalist Andrey Zakharov, SVT's Carl Fridh Kleberg og Maria Lapenkova. Programleder er Rebecca Randhawa. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 7. Episode: 19. 'Sverige og verden'. Wagnergruppens berygtede leder, Jevgenij Prigozjin, har kendt Vladimir Putin siden begyndelsen af 2000'erne. Nu svinger han hårdt og anklager russiske ledere for inkompetence og korruption. Han er også en af de få, der kan vise succes på fronten. Samtidig har russiske borgere gennemført razziaer i landsbyer inde i Rusland. Hvad betyder det, at russere kritiserer den måde, Rusland kæmper på? Og hvorfor taler Prigozjin som han gør? Er han en trussel mod Putin? Medvirkende er den russiske gravende journalist Andrey Zakharov, SVT's Carl Fridh Kleberg og Maria Lapenkova. Programleder er Rebecca Randhawa. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.