Brug og smid væk-kulturen i Norge (3:5)

Sløsesjokket: Slagsvold Vedums møbelsjokk |

NORGE - Episode: 3. 'Brug og smid væk-kulturen i Norge'. Christian Strand udfordrer fem kendte, for der smides alt for meget væk. Ting skal kunne holde længere. Det vil være godt både for miljøet og for pengepungen. Men hvordan? Hver dag bliver tonsvis af møbler kasseret. Vil det lykkes for Trygve Slagsvold Vedum og Christian Strand at revovere Trygves barndomsskole med møbler, som er blevet kasseret? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 3. 'Brug og smid væk-kulturen i Norge'. Christian Strand udfordrer fem kendte, for der smides alt for meget væk. Ting skal kunne holde længere. Det vil være godt både for miljøet og for pengepungen. Men hvordan? Hver dag bliver tonsvis af møbler kasseret. Vil det lykkes for Trygve Slagsvold Vedum og Christian Strand at revovere Trygves barndomsskole med møbler, som er blevet kasseret? Med danske undertekster.

Medvirkende

Trygve Slagsvold Vedum, Kristine Laake, Tore Olsen Pran, Camilla Gjerset og Preben Carlsen m.fl. SKUESPILLERE

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.