Første date Sverige (14:16)

Första dejten |

SVERIGE - Sæson: 5. Episode: 14. 'Første date Sverige'. Andreas fylder snart 40 år og er inderligt træt af at være single - for han har været single hele sit liv. Så nu betyder det virkelig noget, når han møder Anna, en pige, der også søger ægte kærlighed. Rockige Pers sidste date gik ikke helt, som han havde forventet - det endte med, at han købte en hund! Nu møder han den aktive Else, der er træt af gamle mænd, der er blevet til sofakartofler. Da Per fortæller, at han er ret knyttet til sin hund, synes Else, det er direkte forfærdeligt! Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 5. Episode: 14. 'Første date Sverige'. Andreas fylder snart 40 år og er inderligt træt af at være single - for han har været single hele sit liv. Så nu betyder det virkelig noget, når han møder Anna, en pige, der også søger ægte kærlighed. Rockige Pers sidste date gik ikke helt, som han havde forventet - det endte med, at han købte en hund! Nu møder han den aktive Else, der er træt af gamle mænd, der er blevet til sofakartofler. Da Per fortæller, at han er ret knyttet til sin hund, synes Else, det er direkte forfærdeligt! Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.