Husdrømme (7:10)

Husdrömmar |

SVERIGE - Sæson: 10. Episode: 7. 'Husdrømme'. Med en længsel efter en dag at vende tilbage til deres elskede vestkyst, hvor både Håkan og Maria har deres rødder - kan de ikke modstå muligheden, da en tidligere konservesfabrik på idylliske Klädesholmen pludselig bliver sat til salg, en førsteklasses beliggenhed på første sal ud mod havet! Men det ormeædte havlager er for svært at renovere og Håkan og Maria beslutter sig for at genopbygge en helt ny konservesfabrik fra bunden. Men kan man virkelig genskabe det gamle på ny? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 10. Episode: 7. 'Husdrømme'. Med en længsel efter en dag at vende tilbage til deres elskede vestkyst, hvor både Håkan og Maria har deres rødder - kan de ikke modstå muligheden, da en tidligere konservesfabrik på idylliske Klädesholmen pludselig bliver sat til salg, en førsteklasses beliggenhed på første sal ud mod havet! Men det ormeædte havlager er for svært at renovere og Håkan og Maria beslutter sig for at genopbygge en helt ny konservesfabrik fra bunden. Men kan man virkelig genskabe det gamle på ny? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.