Stjernetræf Sverige (3:10)

Mästarnas mästare |

SVERIGE - Sæson: 15. Episode: 3. 'Stjernetræf Sverige'. Ti sportsmænd og -kvinder er i Montenegro for at nøjes med en sidste titel - Mesternes Mester. Johan Wissman fortæller om, hvordan han var i stand til at blive Sveriges bedste mandlige sprinter i moderne tid og afsnittenes konkurrencer er Repmuren, Sprintduellen og Polopræcision. Med i den første gruppe er Nils van der Poel (skøjteløb), Elina Öhman (scootercross), Johan Wissman (atletik), Klara Svensson (boksning) og Jörgen Brink (langrend). Vært: Micke Leijnegard. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 15. Episode: 3. 'Stjernetræf Sverige'. Ti sportsmænd og -kvinder er i Montenegro for at nøjes med en sidste titel - Mesternes Mester. Johan Wissman fortæller om, hvordan han var i stand til at blive Sveriges bedste mandlige sprinter i moderne tid og afsnittenes konkurrencer er Repmuren, Sprintduellen og Polopræcision. Med i den første gruppe er Nils van der Poel (skøjteløb), Elina Öhman (scootercross), Johan Wissman (atletik), Klara Svensson (boksning) og Jörgen Brink (langrend). Vært: Micke Leijnegard. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.