Extra Ekstrand (5:6)

Extra Ekstrand |

SVERIGE - Sæson: 1. Episode: 5. 'Extra Ekstrand'. Hvor sund kan du være, før du bliver syg? De sociale medier flyder over med sundhedsinfluentere, hvor det ofte er den smukke krop, der er i fokus. Hvor sunde er de mennesker, der træner så hårdt? Hvornår er en krop bedst? Erik møder Sveriges stærkeste mand, der har trukket hver sene i kroppen i sin stræben efter at være den bedste. Han møder også fitnessprofilen Elin Härkönen, der ikke kan lade være med at træne, og han får en stang i fitnesscentret af 84-årige Anita. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 1. Episode: 5. 'Extra Ekstrand'. Hvor sund kan du være, før du bliver syg? De sociale medier flyder over med sundhedsinfluentere, hvor det ofte er den smukke krop, der er i fokus. Hvor sunde er de mennesker, der træner så hårdt? Hvornår er en krop bedst? Erik møder Sveriges stærkeste mand, der har trukket hver sene i kroppen i sin stræben efter at være den bedste. Han møder også fitnessprofilen Elin Härkönen, der ikke kan lade være med at træne, og han får en stang i fitnesscentret af 84-årige Anita. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.