Mikes båd (1:6)

|

SVERIGE - Sæson: 1. Episode: 1. 'Mikes båd'. Det er koldt og snevejr på Heleneborgs bådklub, og Micke har meget at gøre for at gøre Moster Jann sejlduglig. Micke får rådet om først og fremmest at tætne ovenfra. Han når også at hilse på Anna, som har en hundrede år gammel "næsten Pettersson-båd". Micke Leijnegard har fået en gammel træbåd. Nu har han to måneder til at gøre den sejlduglig. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 1. Episode: 1. 'Mikes båd'. Det er koldt og snevejr på Heleneborgs bådklub, og Micke har meget at gøre for at gøre Moster Jann sejlduglig. Micke får rådet om først og fremmest at tætne ovenfra. Han når også at hilse på Anna, som har en hundrede år gammel "næsten Pettersson-båd". Micke Leijnegard har fået en gammel træbåd. Nu har han to måneder til at gøre den sejlduglig. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.