Husdrømme (8:10)

Husdrömmar |

SVERIGE - Sæson: 10. Episode: 8. 'Husdrømme'. De hjemvendte Alex og Louis har endelig købt drømmegården på Öland og vil nu genoprette den til sin fordums glans. Men tidens tand har været hård ved det gamle hus, der både trænger til pleje og omsorg, er alle enige om. Spørgsmålet er bare, hvor ajourførte med husets originale tilstand skal de være i deres renovering, og ikke mindst - hvor haster det egentlig at stå færdigt på et tidspunkt? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 10. Episode: 8. 'Husdrømme'. De hjemvendte Alex og Louis har endelig købt drømmegården på Öland og vil nu genoprette den til sin fordums glans. Men tidens tand har været hård ved det gamle hus, der både trænger til pleje og omsorg, er alle enige om. Spørgsmålet er bare, hvor ajourførte med husets originale tilstand skal de være i deres renovering, og ikke mindst - hvor haster det egentlig at stå færdigt på et tidspunkt? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.