Underdogs (1:6)

Underdogs |

SVERIGE - Sæson: 1. Episode: 1. 'Underdogs'. Nervøsiteten er stor, når de kendte for første gang skal konkurrere sammen med deres hunde på en rigtig agilitybane. Dogges hund Vikingo foretrækker at slappe af mere end noget andet. Kan Dogge finde en god belønning, der får Vikingo til at hoppe over forhindringerne? Og Anders Bagge har det svært med sin pelsede veninde Sonja, som egentlig ikke gider høre på ham. Hvilket af parrene lykkes bedst? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 1. Episode: 1. 'Underdogs'. Nervøsiteten er stor, når de kendte for første gang skal konkurrere sammen med deres hunde på en rigtig agilitybane. Dogges hund Vikingo foretrækker at slappe af mere end noget andet. Kan Dogge finde en god belønning, der får Vikingo til at hoppe over forhindringerne? Og Anders Bagge har det svært med sin pelsede veninde Sonja, som egentlig ikke gider høre på ham. Hvilket af parrene lykkes bedst? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.