Løvens hule Sverige - Hvad skete der bagefter (3:6)

Draknästet - Vad hände sen |

SVERIGE - Sæson: 1. Episode: 3. 'Løvens hule Sverige - Hvad skete der bagefter'. Har Adam opgivet sine iværksætterdrømme, efter at løverme lo af hans idé? Vi besøger også mor og søn Lizette og Zebastian i deres kagefabrik, som nu står over for nye udfordringer og har brug for kloge råd fra løven Lena Apler. I 2009 stod Janis over for løverne med sin opfindelse til fødevareindustrien - noget der blev begyndelsen på en firmarejse som en bjergrutsjebane. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Sæson: 1. Episode: 3. 'Løvens hule Sverige - Hvad skete der bagefter'. Har Adam opgivet sine iværksætterdrømme, efter at løverme lo af hans idé? Vi besøger også mor og søn Lizette og Zebastian i deres kagefabrik, som nu står over for nye udfordringer og har brug for kloge råd fra løven Lena Apler. I 2009 stod Janis over for løverne med sin opfindelse til fødevareindustrien - noget der blev begyndelsen på en firmarejse som en bjergrutsjebane. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.