Det ægte liv

Echtes Leben |

DOKUMENTAR - 'Min datter, hendes depression og jeg'. Det er vanskelige tider for den enlige forsørger Katrin. Hendes 20-årige datter Anna lider af en svær depression. Som 13-årig havde Anna en spiseforstyrrelse og kom til skade, og nu ligger hun på en psykiatrisk afdeling. Hvordan formår moderen at håndtere dette og ikke ødelægge sig selv med tvivl og beskyldninger?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Min datter, hendes depression og jeg'. Det er vanskelige tider for den enlige forsørger Katrin. Hendes 20-årige datter Anna lider af en svær depression. Som 13-årig havde Anna en spiseforstyrrelse og kom til skade, og nu ligger hun på en psykiatrisk afdeling. Hvordan formår moderen at håndtere dette og ikke ødelægge sig selv med tvivl og beskyldninger?

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.