Eventyr i Hans Lidmans fodspor (1:1)

Äventyr i Hans Lidmans fotspår |

DOKUMENTAR - 'Eventyr i Hans Lidmans fodspor'. En eventyrfilm inspireret af ødemarksdigteren Hans Lidmans historier. Lidman var en af de største og mest produktive natur- og fiskeforfattere, Sverige nogensinde har haft. Følg den uberørte Laisälven i jagten på en ægte Lidman-ørred! Vi kommer også til at lære mere om genopretning af vandveje. Hans Lidman levede og døde for Svartån, men menneskets stræben efter udvikling og profit drev Svartåni fordærv gennem udnyttelse og ombygninger. Nu, 75 år senere, har lokale ildsjæle besluttet sig for at genoprette vandvejen til sin tidligere glans. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Eventyr i Hans Lidmans fodspor'. En eventyrfilm inspireret af ødemarksdigteren Hans Lidmans historier. Lidman var en af de største og mest produktive natur- og fiskeforfattere, Sverige nogensinde har haft. Følg den uberørte Laisälven i jagten på en ægte Lidman-ørred! Vi kommer også til at lære mere om genopretning af vandveje. Hans Lidman levede og døde for Svartån, men menneskets stræben efter udvikling og profit drev Svartåni fordærv gennem udnyttelse og ombygninger. Nu, 75 år senere, har lokale ildsjæle besluttet sig for at genoprette vandvejen til sin tidligere glans. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.