Frank Seibert og antroposofisk medicin

Frank Seibert und die anthroposophische Medizin |

DOKUMENTAR - 'Frank Seibert og antroposofisk medicin'. Antroposofisk medicin tilbyder et spirituelt perspektiv på sygdom og helbredelse, som også rejser mange spørgsmål. Kan man stole på en medicin, der praktiserer med en esoterisk lære? På baggrund af påstandene om, at antroposofer er imod vaccination, går reporteren Frank Seibert ind i den antroposofiske medicins verden. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Frank Seibert og antroposofisk medicin'. Antroposofisk medicin tilbyder et spirituelt perspektiv på sygdom og helbredelse, som også rejser mange spørgsmål. Kan man stole på en medicin, der praktiserer med en esoterisk lære? På baggrund af påstandene om, at antroposofer er imod vaccination, går reporteren Frank Seibert ind i den antroposofiske medicins verden. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.