Det røde imperium

Das Rote Imperium |

DOKUMENTAR - Episode: 3. 'Det røde imperium'. Den tredje del af dokumentaren rekonstruerer de sidste to årtier af USSR. Den revolutionære energi, som landet engang blev grundlagt med, så stadig ikke ud til at være fuldstændig opbrugt. Idealismen og patrioternes elan var der stadig, men også stagnation og smerte. Gorbatjov ville reformere imperiet med glasnost og perestrojka. Men alle redningsforsøg mislykkedes. I 1991 fandt sammenbruddet sted. Med danske undertekster. Instruktør: Jürgen Ast.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Episode: 3. 'Det røde imperium'. Den tredje del af dokumentaren rekonstruerer de sidste to årtier af USSR. Den revolutionære energi, som landet engang blev grundlagt med, så stadig ikke ud til at være fuldstændig opbrugt. Idealismen og patrioternes elan var der stadig, men også stagnation og smerte. Gorbatjov ville reformere imperiet med glasnost og perestrojka. Men alle redningsforsøg mislykkedes. I 1991 fandt sammenbruddet sted. Med danske undertekster. Instruktør: Jürgen Ast.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.