Disige skyer

Trübe Wolken |

DRAMA - 'Disige skyer'. Paul bor sammen med sin lillebror Silas og deres forældre i det ubeskrivelige boligområde i en grå provinsby et sted i Tyskland. Ensomt og formålsløst strejfer han gennem skovenes ingenmandsland, ad hemmelige stier og forbi ruiner. Tristheden hersker i landsbyen, hvis det ikke var for en anonym stenkaster, der forårsager bilulykker om natten. Instruktør: Christian Schäfer.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Disige skyer'. Paul bor sammen med sin lillebror Silas og deres forældre i det ubeskrivelige boligområde i en grå provinsby et sted i Tyskland. Ensomt og formålsløst strejfer han gennem skovenes ingenmandsland, ad hemmelige stier og forbi ruiner. Tristheden hersker i landsbyen, hvis det ikke var for en anonym stenkaster, der forårsager bilulykker om natten. Instruktør: Christian Schäfer.

Medvirkende

Jonas Holdenrieder, Devid Striesow, Valerie Stoll, Peter Jordan og Claudia Geisler-Bading m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Philipp Schaeper, Christopher Colaco, Sabine Sina Stephan, Glenn Büsing og Christian Schäfer

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.