Forsvareren - Ravnens sang

Die Verteidigerin - Der Gesang des Raben |

DRAMA - 'Forsvareren - Ravnens sang'. Samuel Brunner har allerede siddet i fængsel i fem et halvt år for et drab, da det utilsigtede fund af liget frikender ham. Den erfarne offentlige forsvarer Anna Notrup ser en chance for en genoptage sagen. Samuel er selv skeptisk over hendes forslag. Anna forstår hurtigt hvorfor, da hun rekonstruerer sagen, og finder ud af hvordan den blev håndteret i den afsidesliggende landsby i Schwarzwald. Med danske undertekster. Instruktør: Mara Eibl-Eibesfeldt.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Martina Gedeck, Gustav Schmidt, Jörg Witte, Therese Hämer og Wolfgang Packhäuser m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Lorenz Dangel, Holly Fink, Carola Diekmann og Mara Eibl-Eibesfeldt

Programbeskrivelse

'Forsvareren - Ravnens sang'. Samuel Brunner har allerede siddet i fængsel i fem et halvt år for et drab, da det utilsigtede fund af liget frikender ham. Den erfarne offentlige forsvarer Anna Notrup ser en chance for en genoptage sagen. Samuel er selv skeptisk over hendes forslag. Anna forstår hurtigt hvorfor, da hun rekonstruerer sagen, og finder ud af hvordan den blev håndteret i den afsidesliggende landsby i Schwarzwald. Med danske undertekster. Instruktør: Mara Eibl-Eibesfeldt.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.