Min "brugte" mand

Mein gebrauchter Mann |

DRAMA - 'Min "brugte" mand'. Sophie, der er i starten af 40'erne, lærer Fritz at kende. Han er også i starten af 40'erne, nyskilt og klar til en nyt forhold. Alt synes perfekt, men det viser sig, at de faktisk vil noget forskelligt. Fritz har en søn og tror, Sophie ikke vil have børn, hvilket passer ham perfekt. Men i virkeligheden vil Sophie gerne have børn. Med danske undertekster. Instruktør: Lars Jessen.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Min "brugte" mand'. Sophie, der er i starten af 40'erne, lærer Fritz at kende. Han er også i starten af 40'erne, nyskilt og klar til en nyt forhold. Alt synes perfekt, men det viser sig, at de faktisk vil noget forskelligt. Fritz har en søn og tror, Sophie ikke vil have børn, hvilket passer ham perfekt. Men i virkeligheden vil Sophie gerne have børn. Med danske undertekster. Instruktør: Lars Jessen.

Medvirkende

Credits

Lars Jessen

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.