1-0 til kærligheden

1:0 für das Glück |

DRAMA - '1-0 til kærligheden'. I mange år har den fraskilte lærer Petra Winter undervist i tysk og latin. Hun er frygtet hos eleverne, for sjov og ballade hører ikke til hendes stærke sider. En godmodig sammensværgelse blandt kollegerne gør, at Petra skal overtage træningen af skolens håbløse fodboldhold. Alle tror, at Petra nu bliver helt til grin, men ingen ved, at Petras store lidenskab er fodbold. Med danske undertekster. Instruktør: Walter Bannert.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'1-0 til kærligheden'. I mange år har den fraskilte lærer Petra Winter undervist i tysk og latin. Hun er frygtet hos eleverne, for sjov og ballade hører ikke til hendes stærke sider. En godmodig sammensværgelse blandt kollegerne gør, at Petra skal overtage træningen af skolens håbløse fodboldhold. Alle tror, at Petra nu bliver helt til grin, men ingen ved, at Petras store lidenskab er fodbold. Med danske undertekster. Instruktør: Walter Bannert.

Medvirkende

Thekla Carola Wied, Peter Sattmann, Eva Pflug, Steffen Schroeder og Bruno F. Apitz m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Thomas Klemm, Georg Diemannsberger, Mathias Klaschka og Walter Bannert

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.