Bedre end dig

Besser als Du |

DRAMA - Familiefaderen Matthias er ikke just en humørspreder, og hans familie er træt af ham. Så møder han overraskende sin enæggede tvillingebror, Tom, der er hans diamentrale modsætning. Modvilligt bytter Matthias liv med den arbejdsløse skuespiller Tom. Det bringer liv i Matthias' ægteskab, men hvad sker der, når det bliver opdaget, at Tom og Matthias har byttet liv? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Familiefaderen Matthias er ikke just en humørspreder, og hans familie er træt af ham. Så møder han overraskende sin enæggede tvillingebror, Tom, der er hans diamentrale modsætning. Modvilligt bytter Matthias liv med den arbejdsløse skuespiller Tom. Det bringer liv i Matthias' ægteskab, men hvad sker der, når det bliver opdaget, at Tom og Matthias har byttet liv? Med danske undertekster.

Medvirkende

Christoph Maria Herbst, Ulrike C. Tscharre, Sophie von Kessel, Lotte Becker og Valentin Wilczek m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Florian van Volxem, Sven Rossenbach, Alexander Fischerkoesen, Stefan Rogall og Isabel Kleefeld

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.