Klar, parat, sy! (1:24)

Symesterskapet: Premiere! |

LIVSSTIL - Premiere. Hvem bliver dette års bedste amatørskrædder i Norge? 12 amatørskræddere har trådet symaskinerne - klar til at kæmpe for at vinde Norges sy-konkurrence. Temaet i år er "filmfest", og det er syerskerne selv, der har hovedrollen. Alt er klargjort til en spændende sæson i et gammelt filmstudie. Sæson 5. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Premiere. Hvem bliver dette års bedste amatørskrædder i Norge? 12 amatørskræddere har trådet symaskinerne - klar til at kæmpe for at vinde Norges sy-konkurrence. Temaet i år er "filmfest", og det er syerskerne selv, der har hovedrollen. Alt er klargjort til en spændende sæson i et gammelt filmstudie. Sæson 5. Med danske undertekster.

Medvirkende

Jenny Skavlan, Andreas Feet, Åshild Titland, Tarjei Robertsen og Gro Marwold m.fl. SKUESPILLERE

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.