Idræt er mit liv (1:4)

Idrotten är mitt liv |

LIVSSTIL - Sæson: 2. Episode: 1. 'Idræt er mit liv'. Alek Skovin er i SC-slutrunden i den svenske futsalliga, som den første døve futsalspiller nogensinde. Blanca Andersson fandt sig selv gennem MMA-træning. Inden sit livs første konkurrence træner hun hårdt med drengene i klubben. Nervøsiteten inden europacuppen i padel for døve bliver mere og mere tydelig for Emil Lindberg, der netop har fået nyheden om, at han er udtaget til landsholdet. Vi følger tre unge med tegnsprog, der investerer i en sportskarriere inden for deres områder inden for futsal, MMA og padel.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Sæson: 2. Episode: 1. 'Idræt er mit liv'. Alek Skovin er i SC-slutrunden i den svenske futsalliga, som den første døve futsalspiller nogensinde. Blanca Andersson fandt sig selv gennem MMA-træning. Inden sit livs første konkurrence træner hun hårdt med drengene i klubben. Nervøsiteten inden europacuppen i padel for døve bliver mere og mere tydelig for Emil Lindberg, der netop har fået nyheden om, at han er udtaget til landsholdet. Vi følger tre unge med tegnsprog, der investerer i en sportskarriere inden for deres områder inden for futsal, MMA og padel.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.